Belægningsarbejde

​af erfaren brolægger

Hos JSP Anlæg Aps har vi mange års erfaring med brolægning og belægningsarbejde. Med mere end 15 år i branchen er du garanteret en samarbejdspartner som du med tryghed kan overlade dine projekter til, velvidende at vi realisere dine forventninger.

Vi udfører altid et solidt belægningsarbejde hvor der er fokus på kvalitet og selv de mindste detaljer, så belægning af den nye indkørsel, terrasse eller sti får sit helt eget og unikke udtryk.

Belægning af fliser i Billund og omegn

Brolægger centralt beliggende i Midtjylland med adresse i Billund. Herfra tilbyder vi belægning af fliser til vores mange kunder i det midt- og sønderjyske. Men står du og skal have udført belægningsarbejde på Fyn, i Esbjerg, i Kolding eller andre område i Jylland så kontakt os endelig, for vi kører gerne længere for en opgave.

Uanset om det er ny belægning af fliser eller om du har en indkørsel eller terrasse som trænger til at fliserne lægges om, så kan vi hjælpe dig.

Vi laver alle former for belægninger, både i beton, natursten, granit mm. Så vi kan med garanti også klare belægningsarbejdet hos dig.

​Solid belægningsarbejde i indkørsel og på terrasse

Når man laver belægning af indkørsel eller terrasse, er det ikke kun vigtigt at belægningsarbejdet ser godt ud. Noget af det vigtigste ved enhver brolægning er det man ikke ser, nemlig bundopbygningen.

Belægning af terrasser og indkørsel sætter nogle store krav til bundopbygningen, især ved belægning af indkørsel er der brug for en solid bund, da de store vægt belastninger fra biler kan resultere i at fliserne efter kort tid skrider ud og der derfor kan opstå store niveauforskelle i fliselægningen.

Vi går meget op i at bundopbygningen er lavet i høj kvalitet, hvor der er tænkt over dræn, vandafledning, hældningen og stabilitet i hvert enkelt jordlag. På den måde er du også sikret en belægning som holder mange år frem og som kan modstå store vægtbelastninger dagligt.

Få et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde

Ønsker du at hører mere omkring dine muligheder eller få et helt uforpligtende tilbud på dit næste belægnings projekt, så kontakt os på 21 28 53 24 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.​