Støttemure og trapper i haven

Hos JSP Anlæg ApS har vi stor erfaring med etabling af opmurrede trapper og støttemurer i haven eller andre steder. Støttemure kan være med til at skabe orden og overskuelighed i et ellers grupperet terræn. Derudover vil en støttemur også være med til at forebygge at jorden erodere i forbindelse med store regnskyl, i og med at muren giver en fast støtte.

Står du med en have der har et kraftigt hæld, kan man med fordel få hævet haven og afslutningsvis få lavet en flot støttemur. Vi kan udover opbygning af støttemure og trapper også være behjælpelig med andet anlægsgartnerog gartnerarbejde. Det kunne f.eks. være beplantning, græsklipning, hækkeklipning og træfældning. Vi kan derfor give din have et komplet løft.

​Trapper kan variere fra den lille trappe med et eller to trin ved indgangspartier til indbyggede trapper med mange trin. ​​Skal trappen have ligeløb eller svinge, måske en cirkel trappe – vi har i reglen løsningen.

Undgå at støttemuren falder sammen

At lave en solid støttemur som holder mange år frem i tiden kræver stor viden og erfaring. Vi anbefaler derfor at man altid gør brug af en uddannet anlægsgartner til en sådan opgave. Hvis man ikke har den rette viden, kan man risikere at støttemuren ikke kan modstå det tryk der kommer fra jorden som støder op til muren, hvilket i værste tilfælde resultere i at støttemuren vælter og laver skader på omkringliggende omgivelser eller personer.

​Når vi laver en støttemur, rådgiver vi altid om dine muligheder i forhold til højden, materialer, hældning, jordens beskaffenhed, dræn og design. Vi har mange års erfaring med etabling af trapper og støttemurer i de danske haver, så vi kan garantere at vi også kan indfri dine forventninger.

Stort udvalg af materialer til støttemure

Der er ikke to haver der er ens og derfor skal vores kunder også kunne vælge lige de materialer som passer til deres smag. Vi laver støttemure i beton, granit, natursten, kampesten og meget mere.

​Vi mener at støttemure skal være med til at dekorere omgivelserne og derfor deler vi altid ud af vores viden når det kommer til design. På den måde får støttemuren et perfekt sammenspil med resten af haven.

Hvad koster en støttemur?

Prisen på en støttemur afhænger af hvor lang den skal være, højden og valg af materialer. Ønsker du at få lavet en støttemur og vil gerne have en ide om prisen herom, så kan du altid kontakte os og så kan vi give et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Ring på 21 28 53 24 for at hører mere om pris på støttemure og trapper, eller for eventuelle spørgsmål. Vi kan også kontaktes via vores kontaktformular her på siden.