Græsklipning og hækklipning

Græsklipning er en fast del af vores forretning

Vi har pt. flere klippere med varierende klippebredder, så vi kan varetage alt fra den lille parcelhushave til store grønne arealer. Vi har klippere med udkast eller bioklip. Den sidste finish foretager vi med buskryddere.

Til hækklipning bruger vi benzindrevne klippere og til de høje hække har vi stangklipperen i brug. Oprydningen og bortkørsel af affaldet tager vi os selvfølgelig også af.

At lade os klippe hækken er billigere end de fleste tror.

Vi arbejder primært i det midt- og sønderjyske omkring Vejle, Give, Fredericia, Tarm, Esbjerg og naturligvis i nærområdet omkring Billund og Grindsted – men vi tager gerne opgaver i hele Jylland og på Fyn.​

Ejendomsservice og vedligeholdelse

Når det nye anlæg er etableret skal det også passes.

Vi har mange års erfaring med at vedligeholde udenoms arealerne ved diverse virksomheder og private haver. Husk at udearealerne er et af de første indtryk der møder en, hvad end det er som kunde i en virksomhed eller som middagsgæst.​

Rensning af tagrender samt mindre reparationer tager vi os også af.

Vi arbejder primært i det midt- og sønderjyske omkring Vejle, Give, Fredericia, Tarm, Esbjerg og naturligvis i nærområdet omkring Billund og Grindsted – men vi tager gerne opgaver i hele Jylland og på Fyn.

Vil du se billeder af vores arbejde?